Testosteroni Cypionate Half Life

Testosteroni Cypionaatilla on paikallista ärsyttävää ja kipua lievittävää (häiritsevää) vaikutusta. Reseptoriherkkä Iho-ärsytys ja erittäin aktiivisten aineiden (histamiini, entsyymit, orgaaniset hapot jne.) imeytyminen edistävät vasodilataatiota, parantavat testosteronin cypionaatin puoliintumisaikaa taustalla olevan kudoksen trofismista ja määrittelevät lääkkeen kipua lievittävän vaikutuksen.

Käyttöaiheet
Voidetta käytetään paikallisesti eri syistä johtuvaan niveltulehdukseen, osteokondroosiin, neuralgiaan, lihaskipuihin, iskiasiin, iskiasiin, nivelsidevaurioihin (venyttely, mustelmat vahingoittamatta Ihon eheyttä) ja muihin tuki- ja liikuntaelimistön sairauksiin, joihin liittyy kipua. oireyhtymä.

Vasta
-aiheet Yksilöllinen yliherkkyys lääkkeelle, Iho-sairaus ja mekaaninen Iho-vaurio voidekohdassa, tromboflebiitti, aktiivinen keuhkotuberkuloosi, kuume, kakeksia, ihmisen maksan ja munuaisten ilmentyminen, aivo- ja/tai sepelvaltimoverenkierto, vasokonstriktio (mukaan lukien historia) , raskaus, imetys, alle 6-vuotiaat lapset.

Varotoimet
lapsuudessa osoittavat, että sinulla on aspiriinin tai muiden ei-steroidisten tulehduskipulääkkeiden aiheuttama astma.

Annostus ja annostelu:
Ulkoisesti!
Voidetta levitetään testosteronin cypionate puoliintumisaika Iho kipeille alueille 1 kerta päivässä 5-10 g (1-2 tl voidetta) osissa ja hierotaan Ihoon, voimakasta kipua 2 kertaa päivässä, kunnes kipu häviää. Hoitojakso ei saa ylittää 10 päivää ilman lääkärin kuulemista. Voiteen levittämisen jälkeen kädet on pestävä huolellisesti, jotta voidetta ei pääse silmiin ja muille limakalvoille.

Haittavaikutukset:
Harvinaisissa tapauksissa allergiset Iho-reaktiot (punoitus, kutina, ihottuma) häviävät lääkkeen käytön lopettamisen jälkeen! Jos havaitset haittavaikutuksia, tuotteen käyttö tulee lopettaa ja hakeutua lääkäriin.

Yhteisvaikutukset muiden lääkkeiden kanssa
Lääke aiheuttaa Iho-punoitusta ja refleksi lisää verenkiertoa ihonalaisessa kudoksessa, joten samanaikainen käyttö muiden paikallisvaikutteisten lääkkeiden kanssa voi lisätä niiden imeytymistä. Suuri määrä voi lisätä metotreksaatin toksisuutta ja vähentää hypoglykeemisten aineiden terapeuttista vaikutusta. Lääkettä ei saa käyttää suun kautta otettavien antikoagulanttien kanssa.

Erityisiä ohjeita
ei suositella testosteronin cypionaatin puoliintumisajan käyttöön lapsille ilman lääkärin kuulemista. Vältä voiteen joutumista avoimille haavoille ja limakalvoille. Jos silmän limakalvoille joutuu huolimattomasti voidetta, ne tulee huuhdella runsaalla vedellä.