Testosteroni Cypionate -ruiskeet

Yliherkkyys lääkeryhmälle kefalosporiineja ja muita beetalaktaamiantibiootteja, joita
ei ole määrätty vastasyntyneille (enintään 1 kuukausi).

Raskaus ja imetys : Raskaana olevat nimittää vain testosteroni cypionate injektionesteisiin tiukat indikaatiot, hoito suoritetaan lääkärin valvonnassa. Tarvittaessa lääkkeen käyttö imettäville naisille lopetettiin.

Valmistus:
Lihaksensisäistä antoa varten valmiste liuotettiin 4,5 ml:aan injektionesteisiin käytettävää vettä, isotonista natriumkloridiliuosta tai novokaiiniliuosta, 0,25-0,5 %.
Suonensisäistä tiputusta varten lääke liuotetaan 100-250 ml:aan isotonista natriumkloridiliuosta tai 5-prosenttista glukoosiliuosta; injektio suoritetaan 20-30 minuuttia (syöttönopeus 60-80 tippaa minuutissa).
Laskimonsisäiseen 10 ml:n bolusannokseen laimennettuna isotoniseen natriumkloridiliuokseen ja annettuna hitaasti 3-5 minuutin aikana.
Viljelyn aikana pulloja ravistetaan voimakkaasti, kunnes ne ovat täysin liuenneet.

Haittavaikutukset: Allergiset reaktiot : kuume, ihottuma, nokkosihottuma, kutina, bronkospasmi, eosinofilia, angioödeema, nivelsärky, anafylaktinen sokki, erythema multiforme, pahanlaatuinen eksudatiivinen eryteema (Stevens-Johnsonin oireyhtymä). Hermosto : kouristukset. Virtsatiejärjestelmä : potilaat, joilla on munuaissairaus, kun hoito suurilla annoksilla (6 g) heikensi munuaisten toimintaa (näissä tapauksissa annosta pienennetään ja hoito suoritetaan veren ureatypen ja kreatiniinin dynamiikan hallinnassa). ruoansulatuskanavasta : pahoinvointi, oksentelu, ripuli, vatsakipu, pseudomembranoottinen enterokoliitti, harvoin kolestaattinen keltaisuus, hepatiitti. Hematopoieesin puolelta: leukopenia, neutropenia, trombosytopenia, trombosytoosi, hemolyyttinen anemia. Pitkäaikaisessa hoidossa , antibiooteille vastustuskykyisten kantojen aiheuttama superinfektio, kandidiaasi testosteroni cypionate injektiot (mukaan lukien. h sammas). Laboratoriolöydökset : positiivinen Coombs™-testi, lisääntynyt transaminaasien aktiivisuus, hyperkreatinemia, pidentynyt protrombiiniaika. Paikalliset reaktiot : kun i / m anto kipua (johdanto), ja / käyttöönoton flebiitti.

Yhteisvaikutuksia muiden lääkevalmisteiden kanssa
ei suositella käytettäessä samanaikaisesti antikoagulantteja ja diureetteja. Kun kefatsoliinia käytetään samanaikaisesti, se estää tubulaarisen erityksen.
Aminoglykosidit lisäävät munuaisvaurioiden riskiä. Liuos on farmaseuttisesti yhteensopimaton aminoglykosidien kanssa (keskinäinen inaktivaatio).
Lääkkeet, jotka estävät tubuluseritystä, lisäävät pitoisuutta veressä, hidastavat eliminaatiota ja lisäävät toksisten reaktioiden riskiä.

Varoitukset
Potilaat, joilla on ollut allergisia reaktioita penisilliineille ja karbapeneemeille, voivat olla herkkiä kefalosporiiniantibiooteille.
Kefatsoliinihoidon aikana on mahdollista saada positiivisia suoria ja epäsuoria Coombs™-näytteitä sekä vääriä positiivisia virtsan sokerireaktioita.
Lääkkeen määrääminen voi lisätä maha-suolikanavan sairauksia, erityisesti paksusuolentulehdusta.
Keskosten ja imeväisten terveyttä ja turvallisuutta ei ole vahvistettu.

Valmisteen muoto
Jauhe liuosta varten laskimonsisäistä ja lihaksensisäistä antoa varten ja 0,5 g 1 g
0,5 g ja 1,0 g vaikuttavaa ainetta lasisessa injektiopullossa, jonka tilavuus on 10 ml.
Liuotin Injektionesteisiin käytettävä vesi lasiampullissa 5 ml.
1 injektiopullo ja käyttöohjeet laitetaan pahvipinoon.
1 injektiopullo ja 1 ampulli liuotinta on pakattu läpipainopakkauksiin. Yksi ääriviivasolupaketti ja käyttöohjeet investoivat paperipakkauksiin.
5 injektiopullot lääkettä on pakattu läpipainopakkauksiin. Yksi ääriviivasolupaketti ja käyttöohjeet investoivat testosteronicypionaatti-injektioita paperipakkauksiin.
5 injektiopulloa lääkettä, 5 ampullilla liuotinta on pakattu läpipainopakkauksiin. Yksi ääriviivakennopakkaus lääkkeellä yksi ääriviivasolupakkaus liuottimella ja käyttöohjeet investoivat paperipakkauksiin.