Testosteroni Cypionate -tulokset

Tärkeä komponentti vaikutusmekanismissa on vetyperoksidin muodostuminen, mikä johtaa autooksigenatsiin. Vetyperoksidi vuorovaikutuksessa testosteronisypionaatin kanssa johtaa kudosproteiinien sulfhydryyliryhmiin, edistää tiiviimpää heliksi-DNA:n transkriptioprosessia ja vaikeuttaa. Estää MAO-toiminnan, joka aiheuttaa tyramiinin kertymistä ja sen seurauksena noradrenaliinipitoisuuden lisääntymistä sympaattisissa hermopäätteissä ja kohottaa verenpainetta.

Farmakokinetiikka
Imeytyy nopeasti ja täydellisesti maha-suolikanavassa veri-aivoesteen läpi. Maksimipitoisuus saavutetaan 30-60 minuutin nielemisen jälkeen.

Se metaboloituu maksassa ja munuaisissa muodostaen aktiivisen metaboliitin. Puoliintumisaika on 10 minuuttia. Erittyy pääasiassa munuaisten kautta (70 % erittyy virtsaan 24 tunnissa, enimmäkseen hapon muodossa, alle 5 % – muuttumattomana) ja valon kautta metaanina ja hiilidioksidina.

Hodgkinin
taudin (Hodgkinin taudin), non-Hodgkinin lymfooman, kroonisen lymfaattisen leukemian, Brill-Simmersa-taudin, pahanlaatuisten aivokasvainten (neuroblastooma ja medulloblastooma) merkkejä.

Vasta
-aiheet Yliherkkyys prokarbatsiinille tai muille valmisteen aineosille. Luuytimen hypoplasia, selvä munuaisten vajaatoiminta ja/tai maksasairaus, feokromosytooma, raskaus ja imetys.

Varotoimet: rytmihäiriöt ja muut sydän- ja verisuonisairaudet, diabetes, kilpirauhasen liikatoiminta, aivoverenkiertohäiriöt, vainoharhainen skitsofrenia ja muut tilat, joihin liittyy ahdistusta, epilepsia, alkoholismi, Parkinsonin tauti, vesirokko, herpes zoster ja muut systeemiset infektiot, krooniset virustaudit, aiempi sytotoksinen tai sädehoito sympatektomia vanhuuden historiassa.

Annostus ja anto
Sisällä, kun testosteroni cypionate tuloksia ateria.
Kun valitset lääkkeen annoksen ja käyttötavan kussakin yksittäisessä tapauksessa, on viitattava kirjallisuuteen. Hakemus aloitetaan Natulana-monoterapia annoksella 50 mg, jolloin päivittäinen annos kasvaa 50 mg:aan 250-300 mg:aan. Lääkitystä annetaan jaettuna 1-2-3 annokseen päivittäin 15-20 päivän ajan tai kunnes leukopenia ja trombosytopenia kehittyvät. Tehokkaan annosta pienennettiin vähitellen ylläpitoon, yleensä 150-50 mg päivässä. Hoitojakson kokonaisannos on tyypillisesti 4–7 g yhdessä muiden kasvainlääkkeiden kanssa, annettuna annoksena 100 mg/m2 vuorokaudessa 10–14 päivän ajan.

Sivuvaikutukset 

Hematopoieesin osalta: leukopenia, trombosytopenia, eosinofilia, hemolyyttinen anemia, verenvuoto ja verenvuoto. Ruoansulatuskanavan puolelta: pahoinvointi, oksentelu, ruokahaluttomuus, dysfagia, suun kuivuminen, ripuli / ummetus, vatsakipu, stomatiitti, epänormaali maksan toiminta, kolestaattinen keltaisuus. Hermosto ja aistielimiä: päänsärky, huimaus, parestesia, perifeerinen neuropatia, ataksia (harvoin), ärtyneisyys, hypomaaniset ja maaniset tilat, kouristukset, hallusinaatiot, masennus, painajaiset, väsymys, sekavuus, kooma, heikkous; diplopia, nystagmus, valonarkuus, näköhermon turvotus, silmänsisäinen verenvuoto, kuulon heikkeneminen. Sydän- ja verisuonijärjestelmä: verenpaineen lasku, takykardia, pyörtyminen.Hengityselinten puolelta: keuhkokuume, keuhkopussintulehdus, yskä. Virtsaelinten kanssa: munuaisten vajaatoiminta, hematuria, amenorrea, atsoospermia. Iho:lle: ihottuma, kutina, ihottuma, urtikaria, hiustenlähtö, hyperpigmentaatio, kuumat aallot tai kasvojen punoitus. Muut: nivelkipu, lihaskipu, vapina, immunosuppressio (liitos testosteronicypionaatti aiheuttaa infektioita), kuume, gynekomastia, sekundaarisen pahanlaatuisen turvotuksen kehittymisen riski, allergiset reaktiot

Yliannostus
Oireet: pahoinvointi, oksentelu, suolistotulehdus, ripuli, verenpaineen lasku, vapina, kouristukset, kooma, huomattava luuytimen hematopoieesin estyminen, maksan toimintahäiriö.
Hoito: oksentelun aiheuttaminen tai mahahuuhtelu (ensimmäisen tunnin aikana yliannostuksen jälkeen), oireenmukainen hoito, tärkeiden ominaisuuksien seuranta (oireet yliannostuksen aikana ja vähintään 2 viikkoa potilaan normalisoitumisen jälkeen).

Yhteisvaikutukset muiden lääkevalmisteiden kanssa.
Muiden lääkkeiden samanaikainen käyttö ja sädehoidon myelotoksisuus voivat lisätä luuytimen toiminnan estoa.
Lisää sympatomimeettien, barbituraattien, antihistamiinien, huumausaineiden, verenpainelääkkeiden, trisyklisten masennuslääkkeiden ja fenotiatsiinien aktiivisuutta. Yhteensopimaton etanolin kanssa (disulfirampodobnoy-reaktio).
Tehostaa hypoglykeemisten aineiden ja kouristuslääkkeiden vaikutusta. Epäspesifiset tulehduskipulääkkeet lisäävät verenvuotoriskiä.

Varoitukset
Natulanom-hoito suoritetaan syöpälääkkeiden käyttöön perehtyneen lääkärin valvonnassa.

Prokarbatsiinilla hoito edellyttää hematologisten (ennen hoitoa, sitten 1 3-4 päivän välein) ja biokemiallisten (ennen hoitoa ja sen jälkeen kerran viikossa) veren indikaattoreiden huolellista seurantaa.

Kun keskushermostohäiriöt (parestesia, perifeerinen neuropatia, sekavuus), leukopenia (<4000 / mm), trombosytopenia (<100 000 / mikrolitra), allergiset reaktiot, stomatiitti, ripuli, lisääntynyt verenvuoto tai verenvuoto, Natulanom-hoito on lopetettava välittömästi.

Hoidon aikana alkoholin, unipillereitä (barbituraatit, bentsodiatsepiinit) ja sympatomimeettisten aineiden käyttö on vasta-aiheista. Ruokavaliosta jätetään pois elintarvikkeet, joissa on korkea tyramiinipitoisuus (vanhentuneet juustot, viini, olut, hiiva / proteiiniuutteet, jogurtti, banaanit).

Hedelmällisessä iässä olevien miesten ja naisten tulee Natulanom-hoidon aikana ja vähintään 3 kuukauden ajan käyttää luotettavia ehkäisymenetelmiä.

Hoidon aikana Natulanom on oltava varovainen ajaessaan autoa ja kiireinen muiden mahdollisesti vaarallisten toimintojen kanssa, jotka vaativat korkeaa keskittymistä ja psykomotorista testosteroni-cypionaattia nopeuttaa reaktioita.