Showing all 13

VIEW:
Sort By:
Show:

Kasvuhormoni, joka tunnetaan myös nimellä somatropiini, on peptidihormoni, jota kehomme tuottaa aikuisiässä. Tämän hormonin ansiosta kasvamme, kehitymme ja muutumme usean kilon painavasta vauvasta aikuiseksi. Hormonin somatropiinin maksimitaso havaitaan varhaislapsuudessa, huippuarvot saavutetaan silloin. murrosiässä, ja kasvuhormonin tuotannon väheneminen kehossamme alkaa jo 26-vuotiaana.
KASVUHORMONI KEHONRAKENNUKSESSA
Somatropiinin käyttöä on harjoitettu pitkään, sen ominaisuuksia on tutkittu täysin. Huumeiden valmistus sisältöineen perustettiin ajassa taaksepäin. Jos lihaskasvuhormoni olisi todella yhtä hyvä kuin anaboliset steroidit, sitä käytettäisiin samalla tavalla kuin niitä. Näin ei kuitenkaan käynyt.

Kehonrakentajat ovat aiemmin käyttäneet kasvuhormonia yksittäisissä tapauksissa, mutta vain lisätäkseen lihasten jäykkyyttä. Ja jotkut urheilijat, erityisesti painonnostajat, käyttivät somatropiinihormonia parantaakseen nopeasti vammat, jotka oli saatu työskennellessään kohtuuttomilla painoilla. Tässä tapauksessa tällaisen lääkkeen käyttö oli perusteltua. Tämän lisäksi HGH voi tuoda pöytään monia hyödyllisiä tekijöitä. Sen kyky kasvattaa ja vahvistaa uusia soluja, hidastaa solujen ikääntymistä ja toimii myös kehon omien toimintojen ja rakenteiden suojelijana. Somatropiinin käyttö yhdessä anabolisten steroidien kanssa voi olla erittäin hyödyllistä, koska ne yhdessä parantavat kehon palautumisaikoja, terveyttä, kestävyyttä ja voimaa. Jos käytät Somatropinia pitkiä aikoja, kehosi käynnistää oman versionsa homeostaasista varmistaakseen, että hormonisi ja järjestelmäsi eivät vaurioidu AAS-tuotteiden käytön seurauksena, tämä voi myös vähentää tunnetun PCT-syklin tarvetta sen jälkeen. steroidisykli on valmis.