Showing all 12

VIEW:
Sort By:
Show:

Testosterone Enanthate myytävänä: Osta Test E -ruiskeet (250 mg/ml ja 300 mg/ml) injektiopullot ja ampullit verkosta.

Testosteronienantaatti on yksi suosituimmista luonnollisista testosteroniestereistä, joita käytetään kehonrakennuksessa massaa lisäämään. Sitä pidettiin Injektoitavat steroidiitin kuninkaana 80-luvulla.

Tämä on pitkävaikutteinen steroidi. Aineenvaihdunnasta ja hormonaalisesta taustasta riippuen lääkkeen keskimääräinen aktiivisuusaika on 2-3 viikkoa (puoliintumisaika on 6-7 päivää). Kehonrakennuksessa, triathlonissa ja painonnostossa Enanthate-injektioita käytetään kerran tai kahdesti viikossa ylläpitämään jatkuvasti korkeaa vakaata pitoisuutta ihmiskehossa. Suosituimmat Test Enanthate -syklit ja -annokset on kuvattu tähän steroidiprofiiliin liittyvässä tietoviestissämme.

Testosteroni Enanthatea ei ole laajasti tarjolla myytävänä Suomessa. Koska siitä tuli valvottu aine 90-luvun alussa Pohjois-Amerikassa, voit testata E myytävänä mistä tahansa offshore-apteekista tai tuoda sen ulkomaanmatkalta.

Testosteronienanthatin ominaisuudet:

 1. nopeuttaa proteiinisynteesiä
 2. auttaa nopeuttamaan palautumista intensiivisten harjoitusten jälkeen
 3. edistää nivelten palautumista (stimuloi regeneraatioprosesseja)
 4. lisää veren happikapasiteettia

Positiiviset vaikutukset

 1. lihasten kasvu nopeutui (6–10 kg lihaa 6 viikossa)
 2. epäsuora vaikutus rasvanpolttoon
 3. nopeutettu voimankasvu (yleensä 6 viikossa voit lisätä työpainoa harjoituksissa 17,5 – 32,5 kg)
 4. lisääntynyt libido (hyvä erektio ja jatkuva seksuaalinen halu)

Suosituimmat laadukkaat Enanthate-injektiot valmistavat tuotemerkit ovat Alpha Pharmaceuticals, Maxtreme, Eminence, Pharmacom ja Dragon Pharma. Yksi edullisimmista versioista on BM Pharmaceuticalsin tarjoama.

Jos harkitset tämän steroidin ostamista, suosittelemme tutustumaan myös vertailuartikkeliimme < /a>josta saat lisätietoa Enanthatesta ja voit päättää, sopiiko se sinulle vai pitääkö sinun pysyä osoitteessa Cypionate-versio tästä steroidista.

Naisten tulee välttää Enanthate-injektointia voimakkaan maskuliinisaatiovaikutuksen vuoksi.

Testosteronienantaatille on delegoitu AAS, koska se on sekä testosteronin valmistettu tytäryhtiö että testosteronin päärauhoite, mikä tarkoittaa, että se virkistää kehon toimittamaan testosteronia yksinään. Lääke sopii testosteronin korvaushoitoon (TRT) miehillä, joilla on hypogonadismi (vähentynyt testosteronin muodostuminen kiveksissä). Hypogonadismin syitä ovat kivesvauriot, kontaminaatio ja syöpä. Sädehoito ja kemoterapia voivat myös aiheuttaa hypogonadismia, samoin kuin synnynnäiset hajaantumiset.

Parhaan annoksen testosteronia sisältävää enantaattia

Testosteronienantaatti on kellertävä viskoosi neste, joka toimitetaan 5 millilitran (ml) monikäyttöiseen lasiinjektiopulloon. Se infusoidaan lihaksensisäisesti lantioon 1–4 viikon välein. Jotta pysyt poissa vaihtelevista hormonitasoista (ja niihin liittyvistä tunnejaksoista), suositellaan säännöllisesti pienempiä annoksia lyhyemmillä väliajoilla.

Dynaamisen lääkkeen, joka on suspendoitu seesamiöljyyn, purkautumisaika jatkuu muutaman viikon ajan. Annostus voi vaihdella yksilöllisesti, mutta se on yleensä hyväksytty seuraavasti:

 • Miehen hypogonadismi: 50–400 milligrammaa (mg) kahdesta neljään viikkoa kohden
 • Murosten viivästynyt murrosikä: 5–200 mg kumpikin kahdesta neljään viikkoa neljästä puolen vuoden ajan
 • Metastaattinen rintasyöpä: 200–400 mg 2–4 viikkoa kohden
 • Transsukupuolinen hormonihoito: 50–200 mg viikossa tai 100–200 mg säännöllisin väliajoin.

Testosteronienantaatin käytön yleiset sivuvaikutukset

Testosteronienantaatti aiheuttaa joitain lieviä sivuvaikutuksia, jotka eivät ole tappavia ja jotka voidaan hävitä lopettamalla lääkkeen käyttö. Sivuvaikutuksia ovat:

 • Pistoskohdan kipu ja turvotus
 • Pänsärky
 • huimaus
 • Mielialan muutokset, mukaan lukien aggressio
 • Masennus tai ahdistus
 • Libidon lisääntyminen tai lasku
 • Yleiset pistelyt
 • Rasvainen Iho ja akne
 • Hiusten oheneminen
 • Painonnousu