Showing all 7

VIEW:
Sort By:
Show:

Trenbolone Enanthate myytävänä on androgeenityyppinen anabolinen aine. Sillä ei ole estrogeenisiä negatiivisia vaikutuksia. Sen ytimessä lääke lähestyy Trenboloniasetaattia ja sillä on samanlaiset farmakologiset ominaisuudet. Sen vaikuttavan aineen vaikutusaika on kuitenkin 10 päivää. Tren E saavutti suosion pääasiassa siksi, että se ei pysty aromatisoitumaan estrogeeniksi aromataasin vaikutuksesta. Tarjoamme trenbolonenantaattia tilata parhailta steroidien valmistajilta. Koska saamme anaboliset tuotteet ensikäden, sen hinta on erittäin houkutteleva.

Trenbolonienantaatti ilmestyi viimeisenä farmakologisille markkinoille. Valmistajat suorittivat sarjan tutkimuksia 80-luvulla ja pystyivät tuomaan lääkkeen suosituimpien joukkoon. Aluksi sen tehokkuus havaittiin kuitenkin eläinlääkintäalalla. Amerikkalainen FDA ei antanut vihreää valoa anabolisille steroideille, jotta ihmiset voisivat käyttää niitä. Ajan myötä urheilijat omalla riskillään ja riskillään alkoivat käyttää lääkettä ja olivat jo kokemuksella vakuuttuneita sen tehosta.

Trenbolone Enanthate myytävänä positiiviset vaikutukset

Trenbolonienantaatti on endogeenisen Nandrolonin hormonin johdannainen, joka kuuluu 19-nortestosteronien luokkaan. Kun se luotiin, tutkijat tekivät kaksi muutosta nandrolonin rakenteeseen, minkä ansiosta niin voimakas lääke osoittautui.

  1. E-ryhmän “tren” on universaali steroidi, joka toimii yhtä hyvin sekä massassa että kuivauksessa. Samalla se sopii hyvin kaikkien muiden steroidien kanssa.
  2. Lisää insuliinin kaltaista kasvutekijää 200 %.
  3. Se edistää rasvanpolttoa sekä itsenäisesti että stimuloimalla kasvuhormonin eritystä.
  4. Alentaa merkittävästi kortisolitasoja.
  5. Korkeiden anabolisten ja androgeenisten indeksien ansiosta se lisää merkittävästi vahvuusindikaattoreita, mutta samalla lisää kohtuullista massaa (koska se ei aromatisoi eikä käytännössä pidättele vettä).
  6. Toisin kuin Trenbolone Acetate, päivittäisiä injektioita ei tarvita.
    Tren enanthaten poistamisen jälkeen se on voimassa vielä vähintään 10 päivää.

Mistä ostaa Trenbolone Enanthate?

Tarjoamme Trenbolone enanthate myytävänä postin toimituksella suoraan tällä verkkosivulla. Tuhannet tyytyväiset asiakkaat vuosien työmme aikana ovat jättäneet paljon palautetta yhteistyöstä kanssamme. Siksi voit helposti tarkistaa tarjottujen tuotteiden laadun takuun lukemalla muiden mielipiteitä. Kaikki tuotteet ovat autenttisia ja tehokkaita. Voit tarkistaa tämän itsenäisesti virallisten valmistajien verkkosivustoilta. Lupaamme takuun nimettömyydestäsi, oikea-aikaisesta toimituksesta ja tilattujen tavaroiden pakollisesta vastaanottamisesta. Ja tämä on kaukana kaikista eduistamme.

Trenbolone Enanthate on erittäin uraauurtava steroidi, joka ilmestyi alun perin vuonna 2004 British Dragon -nimellä Trenabol. Se on nuorekkain Trenbolonin rakenteista ja erityisesti se, jota ei hyödynnetty lääketieteen alalla.

Tren Enanthate on yksi joustavimmista ja hämmästyttävimmistä steroideista koskaan. Sitä pidetään säännöllisesti parhaimpana leikkaussykleissä käytetyinä steroideina, mutta on lisäksi syytä mainita, että se on yleensä erittäin hyödyllinen hitaan kehityksen aikoina tai rakennussykleissä. Tämä steroidi voi edistää laadukkaita massalisäyksiä rakentaessaan ilman vesihuoltoa. Trenboloni voi pohtia kehoasi ohuen lihasmassan ja laadun suhteen. Se voi myös saada yksilöt näyttämään revittyiltä. Se on vain hyväksyttävää! Jos et hyväksy sitä, mitä kerromme sinulle, tee siinä vaiheessa kysely tai kaksi aina, kun osut virkistyskeskukseen.

Trenbolone Enanthate -syklit ja annostus

Normaali jakso Trenbolone Enanthate -pohjalla voi jatkua 6 – noin kaksi kuukautta. Infuusiosykli on eristetty muutamaan osaan. Siinä tapauksessa, että arvioimme seitsemän päivän vaativan jopa 250-300 mg, kilpailija tarvitsee siinä vaiheessa 1-2 ampullivalmistetta valmiista suunnittelusta, joka infusoidaan lihakseen. Erikoistapauksena ovat tämän kokoontumisen steroidit, joissa järjestelyn keskittäminen ei ylitä 75-100 mg. Tällaisissa tapauksissa infuusioiden määrä voi kasvaa. Opiskelijoille paras syklin pituus on 4 kuukaudessa ja puoli vähäisillä annoksilla. Jos et välitä, muista, että kun sanomme “oppijoille”, tarkoitamme amatöörejä trenbolonin käyttöön, ei steroidien käyttöä. Trenboloni on steroidi, jota ensimmäisen steroidiasiakkaan ei pitäisi käyttää. Joka tapauksessa asiantuntijat ehdottavat ylimääräisten apulääkkeiden käyttöä, jotka estävät sivuvaikutusten esiintymisen. Parhaiden joukossa voidaan tunnistaa Clomid, Tamoxifen tai Gonadotropin.