Showing all 10

VIEW:
Sort By:
Show:

Equipoise yhdessä Parenabolin kanssa ovat vain vaihtonimiä yhdisteelle, joka tunnetaan nimellä boldenone undecenoate. Boldenone undecenoate on androgeeni- ja anabolinen steroidi, jota säätelevät lihasinfuusiot ja joiden hyväksytään vaikuttavan positiivisesti kilpailijoiden ulkonäköön ja fyysiseen meikkiin.

Samalla tavalla kuin muut anaboliset steroidit, Equipoise valmistettiin alun perin eläinlääkintäkäyttöön. Tuote julkistettiin 1960-luvulla ja sitä käytettiin enimmäkseen poneissa. Noin tuolloin sitä käytettiin alun perin ihmisille, joka tapauksessa 1970-luvulta lähtien se kiellettiin ihmisten käyttöön. Eläinlääkintäverkosto käyttää edelleen aktiivisesti tasapainoa, olipa se sittenkin, ja sillä on tunnetusti sekä suojattu että tehokas olentojen kannalta.

Equipoisen edut

Voimme melkein pitää EQ:ta testosteronin lievempänä muunnelmana. Se riippuu testosteronista kaikki huomioon ottaen, mutta sillä on vähentynyt anabolisia vaikutuksia. Tämä kaikesta huolimatta tekee siitä erittäin arvokkaan steroidin, joka kannattaa muistaa, ja steroidin, joka on joustavampi kuin tavallinen testosteroni, koska kyse ei ole vain hirviömäisistä lihaksista ja laadukkaista lisäyksistä. Seuraavat edut liittyvät tavallisesti Equipoiseen:

  • Lihasten kasvu kohtalaisesti
  • Lihasmassan säilyttäminen
  • Nuo ruokahalua
  • Valtava voiman ja kestävyyden kasvu

Paras tasapainotusannos kehonrakentajille

Vaikka aloittelijat voivat aloittaa pienellä annoksella yksinkertaisesti 200 mg viikosta toiseen, saadaksesi todella hyödyt EQ:sta, sinun on luultavasti säädettävä alle 400 mg:n viikoittain jopa tämän steroidin opiskelija-asiakkaana. Reaktiot, jotka suoraan aiheuttavat EQ eikä eri steroidit syklissä, ovat kaikkea muuta kuin vaikeita hallita tällä annoksella samalla kun ne tarjoavat positiivisia etuja.

Kehittyneet asiakkaat voivat ilman suurta venytystä nostaa annosta 600 mg:aan viikoittain, mutta tämä aiheuttaa vakavamman estrogeenivaikutusten vaaran. Vaikka suuremmat annokset voivat olla valinnanvaraa, se liittyy myös paljon merkittävämpään aromatisointiliikkeeseen ilman käytännössä mitään positiivista etua. Näin ollen, maksamalla vähän mielelläni kohtaamaan taso ihanteellinen viikko viikoittain annos Equipoise on jossain välillä 400mg ja 600mg.