Showing all 8

VIEW:
Sort By:
Show:

Testosteronipropionaatti parantaa voimaa ja kestävyyttä, samalla kun voit saada puhdasta lihasmassaa ja vapauttaa urheilijan kehon ylimääräisestä rasvasta ja nesteestä.

Testosteronipropionaattivaikutukset

Tämä steroidi tarjoaa myös:

  • lihasten lisääntyvä näkyvyys;
  • lisääntynyt libido;
  • sydämen iskemian riskin vähentäminen;
  • sepelvaltimotaudin ehkäisy;
  • saat odotetun vaikutuksen melko lyhyessä ajassa.

Osta Testosteronipropionaattia suositellaan sekä aloitteleville urheilijoille että ammattilaisille, jotka valmistautuvat kilpailuun tai haluavat suorittaa laadukkaan kuivauksen. Lääkkeellä on lähes välitön vaikutus kehoon. Kirjaimellisesti ensimmäisten injektioiden jälkeen ensimmäiset merkit steroidin vaikutuksesta näkyvät. Testosteronipropionaatin nopea injektio erittyy jättämättä jälkiä, mikä ilmenee dopingtesteissä. Näin ollen se on täydellinen valmistautumiseen tehokkaampaan urheilu “kemiaan”, koska se nostaa luonnollisen hormonin – testosteronin – tasoa.

Kuinka ottaa testosteronipropionaattia?

Testosteronipropionaatin hyväksyttävä hinta, sen toiminnallinen vaikutus puhtaan lihasmassan kasvuun, rasvaa polttava vaikutus, vedenpoisto ja kätevä saanti tekee tästä steroidista suositun painonnostajien keskuudessa. Lääkettä voidaan käyttää yksinään ja yhdessä muiden steroidien kanssa, jotka löydät Injektoitavat steroidit.

Testosteronipropionaatin optimaalinen annos on 50 mg injektiota joka toinen päivä – aloittelijoille, 100 (tai enemmän tarkassa valvonnassa) päivässä – kokeneille urheilijoille. Naisia ​​suositellaan, etteivät ne ylitä 30-50 mg:n normia ja ottavat injektiot 5-8 päivän välein fysiologisista tiedoista ja tuloksista riippuen. Voit ostaa Testosteroni Propionaattia laskemalla kurssin keston enintään 6-8 viikkoa. Sen jälkeen, kun on toivottavaa lopettaa kaikki anabolisten steroidien käyttö ja aloittaa PCT.

Sivuvaikutukset

Ennen testosteronipropionaatin puukottamista, ohjeet ja arvostelut tulee tutkia – pakollisia, on myös suositeltavaa saada henkilökohtaisia ​​neuvoja johtavalta asiantuntijalta sivuvaikutusten välttämiseksi. Ne voivat ilmetä gynekomastiana, aknena, hirsutismina tai päinvastoin – kaljuuntuminen, eturauhasen suureneminen tai maskuliinisoituminen naisilla.