Showing all 3

VIEW:
Sort By:
Show:
 •  online by

  Aquaviron

  62.04

  Substance: Testosterone suspension
  Package: 12 ampullit (25mg/ml)
  Manufacturer: Abbott Healthcare Pvt. Ltd, India

 •  online by

  Suspension 100

  51.70

  Substance: Testosterone suspension
  Package: 10 mL injektiopullo (100 mg/mL)
  Manufacturer: Dragon Pharma

 •  online by

  Testobase

  53.58

  Substance: Testosterone suspension
  Package: 10 ampullit (100mg/ml)
  Manufacturer: Alpha Pharma

Toisin kuin useimmat hormonin eteeriset muodot, testosteronisuspensio on esteröimätön. Urheilijat käyttävät steroidia useimmiten kilpailuun valmistautumisen viimeisessä vaiheessa tai jopa vastuullisen startin aattona.

Teosteronisuspension ottamisen vaikutukset

 • Lujuusindikaattoreiden kasvu.
 • Lihasmassan kasvu.
 • Insuliinin kaltaisen kasvutekijän tason nousu.
 • Kehon rasvan väheneminen.
 • Veren happimassan kasvu.
 • Libidon lisääntyminen.

Huolimatta siitä, että kehoon kohdistuvan vaikutuksen luonteen vuoksi testosteronin suspensio ei eroa muista hormonin muodoista, on silti joitain ominaisuuksia, jotka määräävät sen merkityksen. Ensinnäkin tämä on nopea puoliintumisaika. Toiseksi nopea anabolinen vaikutus, joka tuntuu jo päivä injektion jälkeen (tai jopa aikaisemmin). Tämä aine muistuttaa eniten propionaattia.

Sivuvaikutukset

Korkea androgeeninen aktiivisuus määrittää usein aknen, gynekomastian ja nesteen kertymisen. Heti syklin alusta on suositeltavaa aloittaa antiestrogeenien käyttö. Ei ole myrkyllistä maksalle, lukuun ottamatta erittäin suuria annoksia. Mitä tulee injektioiden aiheuttamaan kipuun, se on pienempi kuin propionaatin.

Testosteronisuspension arvostelut

Urheilijat käyttävät usein steroidia leikkaukseen viimeisenä kilpailuun valmistautumisen aikana. Ne havaitsevat voimakkaan rasvanpolttovaikutuksen, joka tarjoaa helpotusta ja visuaalista kauneutta lihaksille. Samanaikaisesti testosteronisuspension arviot osoittavat suuren todennäköisyyden estrogeenisten reaktioiden ilmenemiselle suurilla annoksilla.

Monet steroideja käyttävät urheilijat valittavat toistuvien injektioiden tarpeesta ja arkuudesta. Pääsynä tilanteesta voit yhdistää hormonin johonkin kipulääkkeestä. Testosteronisuspension arvostelut suosittelevat steroidia niille, jotka tarvitsevat nopean ja voimakkaan anabolisen vaikutuksen.