Showing all 8

VIEW:
Sort By:
Show:
 •  online by

  Magnum Stanol 10

  35.72

  Substance: Stanozolol oral (Winstrol)
  Package: 10mg (100 pillereitä)
  Manufacturer: Magnum Pharmaceuticals

 •  online by

  Rexobol-10

  24.44

  Substance: Stanozolol oral (Winstrol)
  Package: 10mg (50 pillereitä)
  Manufacturer: Alpha Pharma

 •  online by

  Rexobol-50

  95.88

  Substance: Stanozolol oral (Winstrol)
  Package: 50mg (50 pillereitä)
  Manufacturer: Alpha Pharma

 •  online by

  Stan-Max

  29.14

  Substance: Stanozolol oral (Winstrol)
  Package: 10mg (100 pillereitä)
  Manufacturer: Maxtreme

 •  online by

  Stanoprime

  19.74

  Substance: Stanozolol oral (Winstrol)
  Package: 10mg (50 pillereitä)
  Manufacturer: Eminence Labs

 •  online by

  Stanos 10

  42.30

  Substance: Stanozolol oral (Winstrol)
  Package: 10mg (100 pillereitä)
  Manufacturer: Pharmacom Labs

 •  online by

  Winstrol Oral (Stanozolol) 10

  43.24

  Substance: Stanozolol oral (Winstrol)
  Package: 10mg (100 pillereitä)
  Manufacturer: Dragon Pharma

 •  online by

  Winstrol Oral (Stanozolol) 50

  93.06

  Substance: Stanozolol oral (Winstrol)
  Package: 50mg (100 pillereitä)
  Manufacturer: Dragon Pharma

  If I decided to buy Winstrol Online: what are the recommendations for Suomi buyer?

  In most cases, bodybuilders on the course prefer combining 2x to 3x different steroids for maximum results. You can also use solo. The results and advances are also noticeable in the form of increased strength indicators, increased muscle density and the removal of excess water from the muscles. noticeable burning of subcutaneous fat. The nominal Suomi doses of Winstrol are 50 to 100 mg of the active substance stanozolol every other day. The duration of the course of Vince is 6 to 8 weeks, which is sufficient to achieve the desired result in accordance with the desired diet and proper training plan.
  Winstrol myytävänä combinations are aimed at both a high-quality set and the maintenance of muscle mass as well as drying before competitions or at the beginning of the beach season. Based on your goals, the consultants on our website will help you choose and assemble a more detailed steroid course.

Osta Winstrol Online: suosituimmat Stanozolol-välilehdet yhdessä paikassa kotimaan toimituksella

Stanozolol (Winstrol) on steroidi, jolla on anabolisia ja androgeenisiä vaikutuksia. Rakenteellisesti se on dihydrotestosteronin johdannaismuoto, ja Winthrop Laboratories julkaisi sen ensimmäisen kerran vuonna 1962. Aluksi sitä käytettiin hevosilla, mutta FDA:n hyväksynnän jälkeen sitä alettiin käyttää urheilutarkoituksiin. Useimmat elleivät kaikki painonnostajat, kilpailijat ja kuntoilualan ammattilaiset ovat osallistuneet tähän steroidiin. Winstrol löytyy nykyään melkein kaikista urheilulajeista, eikä se näytä poistuvan missään vaiheessa lähitulevaisuudessa.

Winstrol pillereitä -edut: miksi Winny pillereitä ovat niin suosittuja ja Stanozololin tuomia tuloksia

 • Jos ostat Winstrol Onlinesta Suomesta ja käytät sitä noin 7-8 viikkoa, tämä tuo maksimaaliset positiiviset vaikutukset painoosi, voimaasi, kestävyyteen, rasvanpolttoon ja laihaan ulkonäköön.< /li>
 • Oikealla ruokavaliolla ja harjoitusohjelmalla voit polttaa jopa 12 kiloa rasvaa ja saada jopa 16 kiloa erittäin hyvännäköisiä laihalihaksia muutamassa viikossa. Lisäksi yleinen fyysinen kuntosi nousee ennennäkemättömälle tasolle.
 • Parempien tulosten saamiseksi on hyvä idea yhdistää Winstrol Injektoitavat steroideihin, kuten Boldenone TrenboloniMasteron  em>tai Deca Durabolin .
 • Vaikka Stanozolol on progesteronin salpaaja, se ei estä Nandroloni.

Stanozolol-soolosykli

Winstrol-soolosykliä käytetään useimmiten leikkausjaksojen aikana korkealaatuisen lihaksen tarkkuuden saavuttamiseksi. Lääkkeen vaikutus on havaittavin urheilijoilla, joilla on kohtalainen rasvapitoisuus ja riittävä ruumiinpaino. Winstrol pillereitän suositeltu annos on 30-50 milligrammaa. Mitä tulee kestävyyteen suuntautuneiden urheilulajien edustajiin (esimerkiksi urheilijoihin tai nyrkkeilijöihin), heille riittää 10-20 milligrammaa. Stanozolol-soolon sykli kestää yleensä noin 5-8 viikkoa.

 • Winstrol tulisi nauttia 30–50 mg:n annoksena päivittäin.
 • Suosittelemme nielemään sen aamulla ennen ateriaa.
 • Jos päiväannoksesi on 50 mg, olisi hyvä idea jakaa päiväannos kahteen osaan: yksi aamulla ja toinen illalla.
 • Stanozolol pillereitän käyttö on tärkeää aloittaa pienestä annoksesta ja lisätä sitä sitten tulosten mukaan.

Ennen Stanozololin ottamista on parasta käydä lääkärintarkastuksessa ja neuvotella asiantuntijan kanssa. Stanozolol-annon päätyttyä 2-3 päivän kuluessa alkaa PCT elimistön fysiologisten perusparametrien normalisoimiseksi. .

Winstrolin annostelutiedot

Suorituskyvyn parantamiseksi ja kehonrakennus-/hyvinvointialalla miehet voivat aloittaa Winstrol-syklin annoksella 25-50 mg joka päivä. On mahdollista, että injektoitavaa rakennetta käyttämällä monet aloittavat 50 mg:lla joka toinen päivä. Tämän sanotaan säännöllisesti tarkoittavan syntyneitä lapsia ja selvittämään sietokykyäsi. Vähitellen kokeneet asiakkaat ottavat 50 mg joka päivä tai suuremman määrän suullista Winstrol-valmistetta. Annokset voivat nousta jopa 100 mg:aan joka päivä. Tämä steroidi toimii uskomattoman niille, jotka ovat tällä hetkellä laiha. Siinä vaiheessa, kun asiakkaan kehon rasvaprosentti on alhainen, pieninä Winstrol-annoksina saadaan myös upeita tuloksia. Naisia ​​suositellaan jatkuvasti ottamaan paljon pienempiä annoksia kuin miehiä, ja heidän ehdotetaan aloittavan niinkin alhaisella annoksella kuin 5 mg joka päivä. Välittäin puhuessani huomaan, että vain 5 mg:n päivittäinen ottaminen on täysin turhaa. Toisaalta jokainen nainen (ja mies) on ainutlaatuinen, ja annokset tulisi määrittää yksilöllisesti. Tämä steroidi kestää yleensä molempia sukupuolia, joten laajenee päivä päivältä annostus on perus tämän päivän ja iän.