Showing all 7

VIEW:
Sort By:
Show:

Primobolan Depot myytävänä (Methenolone enanthate) on alhainen androgeeninen ja anabolinen aktiivisuus. Tätä steroidilääkettä tarvitaan, mitkä ovat sen vaikutukset ja mahdolliset sivuvaikutukset.

Koska Primobolanin anabolinen vaikutus on heikosti ilmaistu – 12% heikompi kuin testosteronipropionaatin, se ei vaikuta merkittävästi lihasten kasvuun. Ellei se auta ylläpitämään lihasten volyymia kuivumisen aikana.

Primobolan depotilla on seuraavat vaikutukset:

  • Ei läheskään muunnettu estrogeeneiksi, mikä vähentää gynekomastian riskin nollaan. Alhaisen androgeenisen vaikutuksensa vuoksi sitä voidaan suositella naiskehonrakentajille. Jos lääkettä yhdistetään muiden steroidilääkkeiden kanssa, joiden estrogeenikonversio on korkea, aromataasiestäjiä tulee lisätä hoitoon.
  • Kohtalainen rasvaa polttava vaikutus sekä kyky estää lihasten hajoamista jopa tiukan ruokavalion aikana. Tämän ominaisuuden vuoksi on suositeltavaa ottaa tämä lääke leikkauksen aikana, koska lihakset tulevat esiin.
  • Kasvata voimakykyä, kun massaa kasvaa hieman.
  • Myrkyllinen vaikutus maksaan on minimaalinen.

Primobolan depot myytävänä

Voit ostaa tämän lääkkeen Steroidimyymälästämme. Tämän lääkkeen hinta vaihtelee 62 dollarista Alphabolin – 195 dollariin Primobolan 200, joka riippuu vapautumismuodosta ja annostuksesta. Primobolan Depot myytävänä on saatavana injektioina.

Johtopäätös

Toisin kuin muut steroidit, sillä ei ole voimakasta androgeenistä vaikutusta eikä se aiheuta kaljuuntumista. Etuja ovat kolesterolin ja verenpaineen nousun puute, mikä on ominaista muille anaboleille. Edellä olevan perusteella Methenolonia voidaan pitää yhtenä turvallisimmista anabolisista steroideista.

Kuten näette, pienestä anabolisesta vaikutuksesta huolimatta tällä lääkkeellä on merkityksetön joukko sivuvaikutuksia, mikä tekee siitä suositun urheilijoiden keskuudessa.

Primobolan tai Methenolone on DHT-tytärsteroidi, jonka Squibb vapautti vuonna 1962 sekä suun kautta että ruiskeena. Molemmat esitykset kuitenkin poistettiin telineistä Suomessa vuoden sisällä. Jossain vuoden 1965 tienoilla saksalainen tuottaja Schering hankki patentin ja oikeudet Squibbiltä ja lanseerasi uudelleen steroidin oraalisen etikkahappojohdannaisen muunnelman tuotenimellä Primobolan. Ja se on nimi, jolle lääke on ollut synonyymi. Primobolan on tärkein suun kautta otettava steroidi, joka ei ole 17caa. Tämä vähentää maksan myrkyllisen laadun vaaraa vakavasti.

Kokous- ja leikkaussyklit Primobolanilla

Sesongin ulkopuolisena steroidina primobolan-varasto ei yleensä ole paras valinta. Steroidi ei vain sovi kovin hyvin vähärasvaisen kudosmassan merkittävään edistämiseen. Siitä huolimatta tämä on steroidi, joka ei voi edistää vedenpidätystä, koska sillä ei ole estrogeenista aktiivisuutta. Tästä syystä mikä tahansa käytön seurauksena noussut paino on 100 % puhdasta vähärasvaista lihasmassaa, se ei yksinkertaisesti välttämättä ole niin paljon. Mitä tulee off-season käyttöön, tämän steroidin sanotaan tekevän ihmeitä naisille. Naiset ovat paljon herkempiä hormonaalisille yhdisteille, ja se voi hyvinkin tarjota anabolisen tehosteen, jota he tarvitsevat sesongin ulkopuolella. Jotkut saattavat itse asiassa kutsua primobolania yhdeksi parhaista anabolisista steroideista naisten sesongin ulkopuolella. Pitämällä annokset alhaisina ja syömällä tasapainoista ruokavaliota, käyttäjällä on kyky hallita primobolan depotin avulla nousevaa painoa. Toinen bonus tämän steroidin käytöstä sesongin ulkopuolella on sen kyky parantaa kehon aineenvaihduntaa ja polttaa rasvaa tehokkaammin. Tämän seurauksena henkilö voi kasvattaa lihasmassaa sesongin ulkopuolella lisäämättä kehon rasvaa.