Showing all 3

VIEW:
Sort By:
Show:
 •  online by

  Halobol

  93.06

  Substance: Fluoxymesterone (Halotestin)
  Package: 5mg (50 pillereitä)
  Manufacturer: Alpha Pharma

 •  online by

  Halotestin

  187.06

  Substance: Fluoxymesterone (Halotestin)
  Package: 100 tabs (10 mg/tab)
  Manufacturer: Dragon Pharma

 •  online by

  Halotestos 10

  54.52

  Substance: Fluoxymesterone (Halotestin)
  Package: 10mg (50 pillereitä)
  Manufacturer: Pharmacom Labs

Halotestin on vakiinnuttanut asemansa korkealaatuisena lääkkeenä, jolla on korkea androgeeniindeksi. Anabolinen indeksi ei ole niin suuri. Arvostelujen mukaan Halotestin lisää voimaa huomattavasti. Sopii kilpailuihin valmistautumiseen, kun urheilija tarvitsee voimaa ilman suurta lihasmassaa. Tässä tapauksessa lihakset saavat tarvittavan kovuuden.

Halotestin Effects

Myönteisiä vaikutuksia ovat mm.

 • Tehon kasvu.
 • Alhainen halotestin hinta.
 • Tekee lihaksista jäykkyyttä.
 • Vahvistaa henkeä.
 • Mahdollistaa kovan harjoittelun.
 • Täydentää voimia.

Miten Halotestinia otetaan?

Kun päätät ostaa Halotestinin, sinun tulee lukea ohjeet. Lääkkeen vaikutus ja sivuvaikutusten esiintyminen riippuvat valitusta annoksesta. Halotestinin optimaalinen annos – jopa 30 mg. Voimaurheilua harrastavat urheilijat, sopiva annos 30 mg. Naisille tätä steroidia on parempi olla ottamatta, koska se on erittäin androgeeninen. Jakson enimmäiskesto on 4 viikkoa. Tämän ajanjakson yläpuolella on parempi olla ottamatta, koska lääke on myrkyllinen.

Halotestiiniä ei ole maustettu, mutta Post Cycle Therapy on välttämätön, koska korkea androgeeniindeksi horjuttaa hormonaalista taustaa. Kun olet ottanut lääkkeen PCT:n aikana, on tarpeen palauttaa omien hormonien tuotanto. Täältä löydät tarvittavat valmistelut PCT:tä varten.

Halotest-arvostelut

Myönteisiä arvioita Halotestistä voidaan kuulla monilta ammattiurheilijoilta. Niitä ei tietenkään julkisteta laajasti, koska monissa urheilulajeissa on dopingkontrollia. Useimmat urheilijat havaitsevat merkittävän kilpailumotivaation lisääntymisen, voimakkaan energiatulvan ja maksimaalisen keskittymistason. Lyhyesti sanottuna Halotest on asetettu tekemään henkilökohtaisen ennätyksen ja voittamaan ottelun.

Negatiiviset arvostelut Halo Steroideista liittyvät pääasiassa lääkkeen korkeisiin kustannuksiin. Useimmat urheilijat eivät kuitenkaan osta sitä pyöräilyä varten, vaan kertakäyttöiseksi ennen tärkeimpiä lähtöjä. Halotest on ehkä tehokkain tähän mennessä tunnettu oraalinen steroidi.