Showing all 120

VIEW:
Sort By:
Show:

Injektoitavat steroidit ovat anabolisia aineita, joita myydään ja kulutetaan nestemäisenä liuoksena. Urheilijat tekevät ruiskeet suoraan lihaksiin ja siten aineet pääsevät nopeammin verenkiertoon. Tämä antaa nopeamman vaikutuksen ja vähemmän sivuvaikutuksia, jos vertaamme injektoitavia steroideja oraalisiin steroideihin.

Ruiskeena annettavien steroidien varastomme on täynnä suosituimpia tuotteita, kuten Testosterone Cypionate, Enanthate, Propionate, Sustanon 250, Deca Durabolin (Nandrolone), Equipoise (Boldenone), Masteron, Parabolan, Primobolan, Winstrol ja Trenbolone.

Injektoitavia steroideja tarjotaan myös myyntiin offshore-toimituksena. Se tarkoittaa, että ostat ne täysin laillisesti. Tuotteet lähetetään maista, joissa steroideja ei ole saatavilla tavallisista apteekeista ja niitä saa ilman reseptiä. Joten Injectitavat steroidien ostaminen on nyt avointa kaikille suomessa urheilijoille (ei vain virkaolympiajoukkueiden meldereille).

Jos päätät tehdä tilauksen, tarjoamme sinulle turvalliset luottokorttimaksut ja turvallisen nopean toimituksen, joka kestää 5-15 arkipäivää.

Tuote lähetetään seurattavana toimituksena ja voit tarkistaa tilan kun se on toimitussivulla oston jälkeen lähetetyllä seurantakoodilla.

Jos jokin neste on vaurioitunut, tarjoamme ilmaisen toimituksen. Mutta varmista, että hiki videotiedosto, jossa purat erdalation. Tällä tavalla voimme tarjota kuriiriyhtiöltä ja Sekgalta vakuutuksen tuotteistasi ilmaiseksi.