Showing all 12

VIEW:
Sort By:
Show:

Sustanon mix myytävänä: Nopea toimitus Suomi, luottokortti- ja Paypal-maksut, ei reseptiä.

Sustanon on neljän testosteroniesterin seos. Estereitä kiinnitetään yleensä steroideihin yhtä tarkoitusta varten – tehdä niistä lipofiilisempiä. Siten steroidit, jotka tulevat kehoon injektiona, pysyvät kudoksissa pidempään ja vapautuvat hitaasti verenkiertoon. Pitkät esteriketjut ovat lipofiilisempiä.

Sustanon 250 myytävänä tavallisessa muodossaan on ainutlaatuinen sekoitus yhdestä pitkästä eetteristä, yhdestä lyhyestä ja kahdesta keskipitkästä esteristä. Tämän yhdistelmän tarkoituksena on varmistaa steroidin nopea vapautuminen kehossa sekä pidentää vaikutusta.

Sustanon 250:n vaikutukset

Sustanonilla on yhtä suuri anabolinen ja androgeeninen vaikutus. Seoksen nopein esteri – testosteronipropionaatti – aktivoituu ensimmäisenä päivänä annon jälkeen. Muut esterit aktivoituvat muutaman päivän kuluttua, minkä jälkeen tulee kaikkien neljän eetterin toiminnan huippu, joka jatkuu koko syklin ajan.

Sustanon 250:tä käyttävät urheilijat havaitsevat voiman ja painon jyrkän lisääntymisen ilman rasvan lisäämistä. Sustanon aromatisoi, mutta hieman vähemmän kuin jotkut monoesterit, mikä vähentää vedenpidätystä kehossa.

Mahdolliset sivuvaikutukset:

  • Hiustenlähtö
  • eturauhasen liikakasvu
  • äänenmuutos
  • gynekomastia
  • vedenpidätys

Sustanon ei kuitenkaan aromatisoidu estrogeeneiksi monoesteritestosteronien intensiteetillä. Siksi gynekomastiaa ei havaita niin usein, mutta sitä ei voida jättää huomiotta. Jokaisella urheilijalla on oltava tamoksifeeni, jotta vältytään sellaiselta. Negatiivista vaikutusta maksaan ei käytännössä havaita, vain erittäin suurilla annoksilla.

Steroidisyklien yhdistelmä

Sustanonia käytetään pääasiassa pitkävaikutteisena testosteronina. Muita samanlaisia ​​pitkävaikutteisia estereitä: testosteronienantaatti ja testosteroni cypionaatti. Hyviä tuloksia syklistä voidaan odottaa käyttämällä 250-500 mg Sustanonia 7-10 päivän välein. Sustanon voidaan yhdistää minkä tahansa steroidin kanssa.

Sustanon-250 on valtavirran testosteronisekoitus ja voi myös olla merkittävin sekoitus missä tahansa vaiheessa. Se on ruiskeena annettava steroidi, joka yhdistää pienen (lyhyen) ja suuren (pitkän) esteritestosteronin yhdeksi yhdisteeksi. Tämän yhdistelmän avulla henkilö voi pitää testosteronihormonin vakaana veressä pienemmillä infuusioilla ja samalla hyväksyä nopeasti vaikuttavat edut. Vaikka Sustanon-250:n käyttö eri steroidien kanssa voi tuottaa hämmästyttäviä lisäyksiä, kun sitä käytetään ilman ketään muuta, lopputuotteet voivat myös olla jossain määrin huomionarvoisia. Aivan kuten muillakin yhdisteillä, mikään ei toimi toistaiseksi eikä lumouspillereitä tai lumousinfuusiota ole. Kaikki vaatii merkittäviä investointeja, sinnikkyyttä ja omistautumista vakaalle elämäntavalle. Kun teet puhtaan syömisen ja normaalin liikunnan osan päivittäisestä aikataulustasi tai rutiinistasi, käyttämäsi steroidit vain tehoavat huomattavasti.

Sustanon-250 on hämmästyttävä ja voi hyödyttää steroidiasiakkaita, kehonrakentajia ja kilpailijoita sekä leikkaus- että rakennusjaksoissa. Tätä steroidia voidaan myös käyttää soolosykleissä tai eri sekoitusten rinnalla syklissä.

Sustanonin ottamisen vaikutukset

Fit lihasmassa on yksi Sustanon-250-syklin eduista. Kehitys ja lisäykset ovat asteittaisia, mutta asianmukaisella ruokailurutiinilla ja valmistautumisella ihmiset voivat lisätä viisitoista kiloa tai enemmän arvolihasta. Toivon näkeväni lievää veden ylläpitoa, koska tämä ei ole “kuivuva” steroidi, mutta voit nopeasti hävittää ylimääräisen veden pinoamalla steroidin toisella yhdisteellä seuraavassa jaksossasi. Neljännen ja viidennen viikon aikana laadun sanotaan kasvavan syklin aikana. Kehon rasva vähenee myös Sustanon-250:n aikana.

Joitakin erilaisia ​​etuja/tuloksia, joihin kannattaa viitata, muistaa kestävyyden kasvu, vähentynyt lihasvaurio, vahvan sinnikkyyden kasvu aivan kuten hoikan lihasmassan turvallisuus (leikkausvaiheessa).