Showing all 4

VIEW:
Sort By:
Show:
 •  online by

  Magnum Turnibol 10

  41.36

  Substance: Turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
  Package: 10mg (50 pillereitä)
  Manufacturer: Magnum Pharmaceuticals

 •  online by

  Turanabol

  93.06

  Substance: Turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
  Package: 100 Tabs (20 mg/tab)
  Manufacturer: Dragon Pharma

 •  online by

  Turinabol 10

  53.58

  Substance: Turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
  Package: 10mg (50 pillereitä)
  Manufacturer: Alpha Pharma

 •  online by

  Turinabolos 10

  58.28

  Substance: Turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
  Package: 10mg (100 pillereitä)
  Manufacturer: Pharmacom Labs

Osta Tbol (Turinabol) luottokortilla ilman reseptiä ja nopealla toimituksella Suomeen

Turinabol on steroidi, jonka avulla voit kasvattaa kuivaa lihasmassaa ilman ylimääräistä vettä. Tämän steroidin vaikuttava aine on 4-klooridehydrometyylitestosteroni. Turinabol myytävänä on pääasiassa vain kokeneiden urheilijoiden käytössä.

Turinabol Effects

Turinabolin ottaminen yhdessä intensiivisen harjoittelun, oikean ravinnon ja unitilan kanssa takaa urheilijalle seuraavat vaikutukset:

 • Laadukas lihaskasvu. Vain kuiva lihasmassa, ei unssia vettä. Yhdellä syklillä voit nostaa jopa 4-6 kg. Ja rekyyliilmiö minimoidaan, varsinkin jos kulutetaan urheiluravintoa.
 • Kasvata kestävyyttä, mikä on hyödyllistä aerobisessa harjoituksessa.
 • Voiman kasvu: harjoittelun tulokset paranevat jyrkästi.
 • Parannettu lihasten helpotus: suonten vetäytyminen ja ulkoneminen taattu.
 • Sydän- ja verisuonijärjestelmän suojaaminen.

Mitä tulee Turinabol myytävänän kemiallisiin parametreihin, ne ovat seuraavat: 180% anabolinen ja 50% androgeeninen aktiivisuus suhteessa testosteroniin, ei aromatisaatiota, korkea myrkyllisyys maksalle.

Miten Turinabol otetaan?

Turinabolin käyttöohjeet ovat seuraavat:

 • Yksipyörä: aloittelijoille – jopa 20–40 mg, kokeneille urheilijoille ja ammattilaisille – jopa 100–150 mg päivässä ja urheilijoille ja urheilijoille, jotka kokevat aerobista kuormitusta – jopa 10 -20 mg päivässä. Jakson kesto ei saa ylittää 6 viikkoa. Vuorokausiannos on suositeltavaa jakaa useisiin osiin, jolloin vältetään hormonaaliset nousut ja vähennetään maksan kuormitusta;
 • Yhdistetty kierto: Parantaa tuloksia hyvin Turinabol Testosteroni Enanthate. Tämä vähentää sivuvaikutuksia ja maksimoi lihaskasvun. Optimaalinen annostus: Testosteroni Enanthate 250 mg viikossa + Turinabol 20 mg päivässä . Muita yhdistelmähoitoon tarkoitettuja steroideja voi ostaa myös myymälästämme.

syklin lopussa on vain Post Cycle Therapy käyttäen Nolvadex tai mikä tahansa muu estrogeenireseptorin salpaaja. Niitä voi ostaa apteekista tai noutaa luettelostamme. Jos kierto kuitenkin kesti alle 6 viikkoa ja hormonianalyysi sen lopussa on normaali, PCT voidaan jättää huomiotta.

Tarjoamme laadukkaita Turinabol myytävänä. Liikkeessämme myydään vain apteekkilaatuisia oikeita steroideja, joten voit olla varma, että saat ehdottomasti sen, mistä maksat.

Muuten – voit maksaa luottokortilla kassan lopussa. Tämä on toinen syy, miksi sinun kannattaa ostaa tämä steroidi ja muut anabolit SportLifePowerista.