Showing all 7

VIEW:
Sort By:
Show:

Anavar myytävänä : Osta korkealaatuista Oxandrolonea Suomessa verkosta

Anavar (tai Oxandrolone) on yksi suosituimmista Suomessa koskaan valmistetuista leikkaussteroideista. Searle Laboratoriesin vuonna 1964 kehittämä se tunnetaan laajalti nimellä Oxandrin, Var, Oxanoger, tai Oxanabol).

anavar myytävänä:n tärkein etu on se on korkea anabolinen indeksi ja erittäin alhainen androgeeninen aktiivisuus.

Anavar-profiili:

  • Anabolinen vaikutus – 400 % korkeampi kuin testosteroni (4 kertaa suurempi)
  • Androgeeninen vaikutus – 25 % testosteronista (4 kertaa pienempi)
  • Esterogeenivaikutus – EI MITÄÄN!
  • Kulutus – pillereitä
  • Puoliintumisaika – 8-12 tuntia
  • Havaintoaika – 60 päivää

Anavarin ostaminen verkossa tuo sinulle:

Anavaria ei käytetä, jos kohdistat bulkkiin. Anavar-sykliä suositellaan niille urheilijoille, joilla on jo tarpeeksi lihasmassaa ja kohtuullisesti rasvaa vartalon tasoa laihaan ulkonäön saamiseksi ja Ihon alla olevan rasvatason alentamiseksi.

Mistä ostaa anavar on myös yksi suosituimmista steroideista naisurheilijoiden keskuudessa vähäisten negatiivisten sivuvaikutustensa vuoksi.

Asiakkaamme arvioivat Oxandrolone myytävänä verkossa näin

Tykkää Ei pidä Tehosteet 88 % 12 % Lihasmassan laatu 85 % 15 % Palauta tehoste 86 % 14 % Sivuvaikutukset 87 % 13 % Saatavuus 69 % 31 % Hinta 77 % 33 % Sivuvaikutusten esiintymistiheys 85 % 15 % Yleisarvio 89 % 11 %

Tarjoamme 5 erilaista Oxandrolone myytävänä. Myymme suosituimpia Oxandrolone 10mg ja 50mg annoksia pillereitä turvallisilla luottokorttimaksuilla sekä nopealla ja turvallisella toimituksella Suomeen ja kaikkialle maailmaan.

Anavar-annossuositukset

Useimmiten urheilijat käyttävät sitä vähentämään ihonalaisen rasvan prosenttiosuutta ja siten lievittämään kehoa.
Kuinka ottaa naiset – yleisin kysymys. Lääkkeen suhteellinen turvallisuus mahdollistaa 10-20 mg:n annoksen kulutuksen päivässä pienellä todennäköisyydellä haitallisille tai myrkyllisille vaikutuksille, joita vahvemmissa anabolisissa steroideissa on ehdoitta. Miesten aloittelijan sykli on jaettu vaiheisiin: Oxandrolone myytävänä annokset nousevat vähitellen ensimmäisen viikon 20 mg:sta toisella 40 mg:aan toisella enintään 80 mg:aan 8 viikossa (mutta joidenkin mielestä on parempi, että  osta Anavar 50mg annos). PCT:tä ei vaadita heikon kehon vaikutuksen vuoksi.

Valmentajia kehotetaan aloittamaan sisäänpääsyjakso kilpailuun valmistautumisen viimeisissä vaiheissa, koska he ovat vapaa-ajankeskuksen näkymättömissä alle kuukauden kuluttua. Voit juoda sitä myös tauon aikana kovan harjoittelun aikana tai palautumisvaiheessa. Ei ole huonoa aloittaa anabolisten steroidien ottaminen tyhjästä ja lääkkeenä, joka provosoi vapaan testosteronin tuotantoa.