Showing all 7

VIEW:
Sort By:
Show:

Anadrol (Oxymetholone) antaa sinun saada jopa 15 kg massaa, josta suurin osa on lihasta. Yhdessä muiden steroidien kanssa sillä on seuraavat vaikutukset:

  • vahvistaa ja nopeuttaa anabolisten steroidien vaikutuksia;
  • vaikuttaa suotuisasti testosteronin luonnolliseen tuotantoon ja toimintaan;
  • parantaa laadullisesti kollageenin synteesiä nivelsiteissä, nivelissä, mikä on erittäin positiivinen vaikutus tuki- ja liikuntaelimistön yleiseen työhön;
  • se auttaa lisäämään voimaa ja kestävyyttä.

Kuinka ottaa Anadrolia (Oxymetholone)?

Suhteellisen edullinen hinta Anadrolille antaa sinun läpäistä tämän suun kautta otettavan lääkkeen täyden syklin, sekä aloittelijoille että kokeneille painonnostoilijoille. Steroidin annos kasvaa tasaisesti minimistä maksimiin ja pienenee sitten vähitellen. Oxymetholone-käytön viimeiset vaiheet ovat erityisen tärkeitä tuloksen laadullisen vahvistamisen kannalta. Steroidin tablettiversio on saavuttanut suuren suosion ja on helppo annostella.

Anadrolin päivittäinen annos voi olla 50-150 mg/vrk, enimmäisannos ei saa ylittää 200-250 mg/vrk. Mutta optimaalinen annos on välttämättä valittava yksilöllisesti, ja Oxymetholonin saanti – sekä kehon reaktioiden huolellinen seuranta sekä suoraan urheilijan että johtavan urheilulääkärin toimesta.

Anadrol (Oxymetholone) -arvostelut

Estrogeeni- ja progesteronireseptoreihin vaikuttava lääke edistää nesteen kertymistä urheilijan kehoon. Lisäksi Anadrolin sivuvaikutuksia voi esiintyä maksatoksisuuden, ripulin, lievän pahoinvoinnin tai vähentyneen ruokahalun muodossa. Siksi Oxymetholone-annos tulee valita huolellisesti ja vain henkilökohtaisesti.

Yleisesti ottaen Anadrol-arvostelut ovat positiivisia, koska sen painon määrä, jonka voit saada oikein laaditulla ruokavaliolla ja intensiivisellä harjoittelulla, oikeuttaa lääkkeen luontaiset haitat. Kehon globuliinitason lasku tekee siitä entistä suositumman miesurheilijoiden keskuudessa. Osta Oxymetholone ja aloita yksilöllinen kierto – keino tarjota toiminnallinen paino- ja voimasarja, lisätä kestävyyttä ja päästä eroon lukuisista nivelongelmista.