Vastuuvapauslauseke

SIVUSTON SISÄLTÖ

  1. Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu vain koulutus- ja tiedotustarkoituksiin. Tunnustetaan, että jokainen, joka käyttää tämän verkkosivuston sisältöä, tekee sen omalla vastuullaan.
  2. Sivuston omistaja tai sen tekijät eivät ota vastuuta mistään todellisesta tai kuvitteellisesta vahingosta, joka johtuu tämän sivuston materiaalin käytöstä tai levittämisestä. Jos et hyväksy näitä ehtoja, lopeta sivuston selaaminen.

STEROIDITUOTTEIDEN HALLINTA

  1. 3. Ennen kuin käytät tuotteitamme, sinun tulee aina keskustella laillistetun lääkärin kanssa varmistaaksesi, että fyysinen terveytesi on hyvässä toimintakunnossa.
  2. 4. Jos olet raskaana tai imetät, älä käytä mitään verkkokaupan tuotteita.
  3. 5. Alle 18-vuotiaiden ei tulisi käyttää näitä lääkkeitä.

STEROIDIEN VASTUULLINEN OTTO

  1. 6. Jos aiot käyttää lisäravinteita, varmista, että noudatat tiukkaa harjoitussuunnitelmaa ja syöt terveellistä ruokavaliota.
  2. 7. Oikein käytettynä nämä tuotteet voivat parantaa huomattavasti lihasten kasvua ja voimaa sekä lisätä hormonipitoisuuksia veressä ja näkyvää rasvan menetystä yhdistettynä intensiiviseen harjoitusohjelmaan tai harjoitusohjelmaan ja tasapainoiseen ravitsemusruokavalioon.
  3. 8. Ruokavalion, elämäntapojen, liikunnan ja lääkitysohjelmien muutokset tulee tehdä koulutetun, asiantuntevan ja myötätuntoisen lääketieteen asiantuntijan avulla./li>

TUOTTEEN VASTUUVAPAUSLAUSEKE

9. Verkkotunnuksemme ja verkkosivustomme myyvät korkealaatuisia ravitsemuksellisia ja anabolisia lisäravinteita. Nämä eivät ole huumausaineita tai huumeita millään tavalla.

  1. Elintarviketeollisuutta hallitseva elintarvikestandardivirasto ei ole tarkastanut niitä, eikä niitä ole tarkoitettu minkään sairauden tai tilan hoitoon, diagnosointiin, ehkäisyyn tai parantamiseen.