Showing all 4

VIEW:
Sort By:
Show:

Letrozole myytävänä suomeksi

Letrotsoli on kasvainten vastainen aine ei-steroidisten aromataasi-inhibiittorien ryhmään (estrogeenisynteesin estäjä). Tiedetään, että monet steroidilääkkeet aromatisoituvat estrogeeneiksi, joten on olemassa riski, että steroideja käyttävillä miehillä kehittyy naispuolisesti toimivia hormoneja, jotka aiheuttavat gynekomastiaa, nesteen kertymistä ja rasvan kertymistä. Tällaisissa tapauksissa on tarpeen käyttää antiestrogeenia, joka estää ja estää tällaisten seurausten kehittymisen. Selektiivisen aromataasin eston avulla letrotsoli pystyy estämään estrogeenin biosynteesin ääreis- ja kasvainkudoksissa. Lääke estää aromataasia sitoutumalla samanaikaisesti sytokromi P450 rautaan vähentäen estrogeenisynteesiä kudoksissa.

Lääkkeen tehokkuus: Letrotsolin ostamisen edut kiertokulkuusi

Kehonrakentajat ja urheilijat, jotka käyttävät anabolisia steroideja, suosivat yleensä Letrotsolin käyttöä lääkkeen poikkeuksellisten ominaisuuksien vuoksi:

  • Letrotsolilla on kyky eliminoida kohoavat estrogeenitasot perimmäisessä syyssä (aromatointiprosessissa).
  • Se on aromataasiin verrattuna korkean selektiivisyyden estäjä (parempi kuin fadrotsoli, anastrotsoli jne.).
  • Letrotsoli imeytyy nopeasti ja lähes täydellisesti maha-suolikanavasta, sen hyötyosuus on 99,9 %.
  • Se jakautuu nopeasti ja laajalti kudoksiin.
  • Lääke ei aiheuta häiriöitä lisämunuaisten steroidogeneesissä eikä plasman androsteenidionipitoisuudessa.
  • Letrozolia voidaan antaa aterioista riippumatta.
  • Letrozolin farmakokinetiikka on iästä riippumaton.

Letrozolin käyttö

Letrotsoli-tablettien standardiannos on 1,25-2,5 mg vuorokaudessa. Jopa niin pieni annos kuin tämä on riittävän tehokas vähentämään verenkierron estrogeenitasoja noin 98%. Annostusta voidaan säätää kunkin käyttäjän sietokyvyn mukaan, jokaisen tulee säätää annosta hitaasti riippuen siitä, miltä heistä tuntuu ja miten hänen kehonsa reagoi lääkkeeseen. Jo 1,25 mg päivässä on liian suuri annos joillekin anabolisten steroidien käyttäjille, joten tässä tapauksessa letrotsolin puoliintumisajan ollessa 2-4 päivää, käyttötiheyttä voidaan pienentää joka päivä 2-3 päivän välein, jos tarvittu.